De gespecialiseerde onderneming in gestuurde boringen en grondwerken door afzuiging

Gestuurd boren door onze onderneming

We beschikken over jarenlange ervaring met gestuurd boren en grondwerken door afzuiging, en voeren elke werf uit met een ongeëvenaarde knowhow.

In de loop der jaren kochten we steeds krachtigere vrachtwagens en boormachines, zodat u zeker bent van een uitmuntende kwaliteit. Met een vloot van een vijftiental vrachtwagens, aangevuld met bestelwagens en minigraafmachines garanderen we een juiste uitvoering van al uw projecten.

Onze technologie

Zowel voor stedelijke als voor landelijke werkzaamheden gebruiken we de meest geschikte boormachine, naargelang de ondergrond.

Zo maken we gebruik van de Excalibur-boor om leidingen te plaatsen onder obstakels in steden. Dankzij haar beperkte afmetingen kan deze boor perfect in de stad gebruikt worden zonder het verkeer te hinderen. Bovendien is het met deze boor mogelijk om loodrechte boringen in de bodem uit te voeren.

Voor grotere werkzaamheden kiezen we voor de Grundodrill-boor. Deze kan perfect met staal overweg en kan leidingen plaatsen over lengtes van meer dan 250 meter.

De extra troef van uw specialist in horizontale boringen

We verduidelijken graag dat we over de enige vrachtwagen in België en Luxemburg beschikken voor recycling van slib tijdens gestuurde boringen.

Dankzij onze vrachtwagen voor recycling van bentoniet vormen slib en modder geen enkel probleem meer !

Grondwerken door afzuiging

Grondwerken door afzuiging vormen een bijkomende kracht van onze onderneming : een voordelige en efficiënte techniek. Aangezien deze minder tijd in beslag nemen dan de manuele variant, kunnen we met grondwerken door afzuiging letterlijk alle materialen opzuigen, zelfs blokken van 30 kg met een diameter van 25 centimeter.

We stellen twee alternatieven voor om van uw graafwerken een succes te maken :

  • De verhuur van een van onze vrachtwagens MET chauffeur
  • De verhuur van een van onze vrachtwagens ZONDER chauffeur

Meer weten over uw expert in grondwerken door afzuiging en gestuurd boren

Dankzij onze grote ervaring stellen we onze kennis en knowhow ter beschikking. Daarnaast maken we deel uit van een dynamische groep met verschillende dochterondernemingen die allemaal perfect complementair zijn.

Samen voeren we al uw verwachtingen uit met een geschikte oplossing ! Geïnteresseerd in een van onze diensten ? Aarzel niet om contact op te nemen!

    Stuur ons uw verzoek

    Uw vraag:

    Uw boodschap

    Ik heb de algemene voorwaarden van GEFOR gelezen en ga hiermee akkoord