Uw specialist in horizontaal boren en grondverzet door afzuiging

GEFOR BV

PRECISIEWERK MET KWALITEITSMATERIAAL

Gestuurd boren

GEFOR werd opgericht in maart 2008, en is actief in horizontaal gestuurde boringen.

Met zo’n proces vermijdt u open gleuven, en dus afbraak van wegdek en gebouwen. Daarnaast hoeft u geen obstakels zoals kanalen, rivieren, spoorwegen, … te overbruggen.

Gestuurde boringen zijn een handige en voordelige oplossing, waarmee u zonder omgevingshinder elke gewenste leiding kunt leggen

GEFOR is hoofdzakelijk actief in België, Frankrijk en Luxemburg. Onze ervaren boringsteams beschikken over een perfecte kennis van ons uiterst moderne materiaal en van de verschillende terreinen waar ze aan de slag moeten. We passen ons dus aan aan de omgeving van de werf, om zo de meest geschikte boor te gebruiken.

Ons machinepark is geschikt voor alle soorten boringen (rioleringswerken, waterafvoeren, gas, kabelgoten,…), zowel voor openbare werken als voor de privésector.

Grondwerken door afzuiging

De andere specialisatie van GEFOR zijn grondwerken door afzuiging.

Deze moderne, efficiënte techniek is ideaal voor nette, snelle en veilige werken in moeilijk bereikbare gebieden: graafwerken in stedelijke gebieden, het openbreken van wegen op moeilijk toegankelijke of dichtbebouwde plaatsen, opruiming van ondergrondse netwerken, verwijdering van puin of van vervuilde grond enz.

Zulke graafwerken kennen tal van toepassingen.

Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden van onze apparatuur.

Voor grondwerken door afzuiging heeft u de keuze uit twee opties, namelijk met of zonder chauffeur.

Onderdeel van een sterke groep

GEFOR BV maakt samen met een tiental andere ondernemingen deel uit van de Gehlen Group. Al deze ondernemingen hebben complementaire activiteiten binnen de bouwsector, waardoor we via onze geprivilegieerde partners complete oplossingen kunnen aanbieden.

Mario Mathonet
Bestuurder

    Stuur ons uw verzoek

    Uw vraag:

    Uw boodschap

    Ik heb de algemene voorwaarden van GEFOR gelezen en ga hiermee akkoord