Grondwerken door afzuiging

Een complete oplossing voor zuigwerken, afbraak en transport.

Als gespecialiseerde onderneming in gestuurd boren en in vacuüm graafwerken beschikken we als een van de weinige ondernemingen over een graafmachine waarmee we bestaande netwerken eenvoudig kunnen bewerken. De aankoop van deze investering betaalt zich terug op het vlak van efficiëntie en veiligheid. Bovendien biedt deze technologie een uiterst hoog veiligheidsniveau in gevoelige werkgebieden !

Grondwerken door afzuiging : Hoe werket het ?

Het principe van grondwerken door afzuiging is zeer eenvoudig : met behulp van vrachtwagen-opzuigers verwijdert u alle steengruis van uw werven, zodat uw graafwerken vereenvoudigd worden en u beschermd blijft.

Onze vrachtwagens zuigen zowel droge als natte materialen op. Of het om water, slib, aarde, stenen of cement gaat: onze vrachtwagens verwijderen letterlijk alles en zorgen voor uitmuntende graafwerken.

Ook blokken van 30 kg en met een diameter tot 25 cm kunnen trouwens worden opgezuigd.

Uw gespecialiseerde onderneming in grondwerken door afzuiging

Waarom gebruikmaken van deze alternatieve graaftechniek ? Met deze techniek kunt u uw werkzaamheden sneller en met minder afval uitvoeren.

Bovendien bestaat er geen risico op aantasting van de bestaande netwerken. Er is slechts één operator nodig om het materiaal op te zuigen en te transporteren. De vrachtwagen-opzuiger is dankzij zijn wateropslag, geïntegreerde compressor en gereedschap volledig autonoom.

Terrassement par aspiration

Grondwerken door opzuiging: de snelle en efficiënte oplossing.

We zijn tot wel twaalf maal sneller dan handmatige graafwerken. De zuigtechniek vormt een voordelig alternatief voor weinig rendabel manueel werk, zelfs in kleine ruimtes en zonder dat er stof vrijkomt. Hierdoor kunnen we de normen qua kwaliteit en veiligheid garanderen en correct aan uw eisen voldoen. 

Geïnteresseerd in grondwerken door opzuiging ? Ontdek onze twee opties


Ontdek onze werven

    Stuur ons uw verzoek

    Uw vraag:

    Uw boodschap

    Ik heb de algemene voorwaarden van GEFOR gelezen en ga hiermee akkoord