De Excalibur-boor: de ideale tool voor gestuurde boringen op kleine oppervlaktes.

De nieuwkomer in gesturrde boringen !

Bij Gefor streven we altijd naar de perfecte oplossing voor elke situatie. Met de aankoop van de Excalibur-boor kunnen we alle boringen onder de tien meter uitvoeren zonder enige hinder aan de omgeving.

De Excalibur-boor : alle details

Met haar duw-/trekkracht van 14 ton en rotatiekoppel van 2.100 Nm kan deze boor met haar kleine afmetingen gemakkelijk op het voetpad worden geplaatst. Dankzij haar grote vermogen is ze perfect geschikt voor elk type terrein, en schrikken ook rotsachtige terreinen haar niet af.

Een unieke boring

De Excalibur-boor herkent u gemakkelijk aan haar kleine afmetingen, en bovendien kent ze een unieke werking. Anders dan bijvoorbeeld de Grundodrill-boor kunt u met de Excalibur een loodrechte boring uitvoeren.

De Excalibur-boor, niets dan voordelen

Het mag duidelijk zijn dat de Excalibur-boor uitermate geschikt is voor stedelijke omgevingen.

Dankzij haar gebruik is er geen verkeershinder en geen schade aan de omgeving. Bovendien voldoet de kleine boor aan de vereisten van de grootste ondernemingen! De Excalibur is dankzij haar afmetingen en gebruiksgemak de ideale oplossing voor alle kleine boorprojecten.

Gestuurd boren: een milieuvriendelijke en goedkope oplossing

Gestuurd boren is over het algemeen zowel een voordelige als milieuvriendelijke oplossing voor werkzaamheden aan en plaatsingen van beschermingsbuizen.

Zo veroorzaakt u geen hinder aan de omgeving, zodat u deze achteraf ook niet hoeft te herstellen. Tijdswinst en efficiëntie vormen dan ook de grootste voordelen van gestuurd boren.

Gestuurde boringen op maat van uw behoeften

Onze onderneming maakt er een erezaak van om de meest geschikte oplossing voor uw situatie te vinden. Daarbij is de keuze van de ideale boor voor uw werf uiteraard van groot belang. Daarom beschikken we over de kleine Excalibur-boor voor kleine werven en over de Grundodrill voor grotere werven.

    Stuur ons uw verzoek

    Uw vraag:

    Uw boodschap

    Ik heb de algemene voorwaarden van GEFOR gelezen en ga hiermee akkoord